Datum

zondag 29 januari 2023
Expired!

Tijd

12:00

Labels

Vitamine G

Vitamine G – ds. Corine Zonneberg – ook online

zondag 29 januari (12.00 uur) gaat Corine Zonnenberg voor in Vitamine G. Corine is predikant in Rotterdam-Charlois, binnen het netwerk van Noorderlicht Rotterdam.

Komende zondag is zij voor het eerst in Vitamine G. Met haar gaan we – volwassenen en de kinderen van de Kidskerk en Kidskerk junior – aan de slag met het thema ‘Je hoeft niet bang te zijn!’.

Corina schrijft: ‘Ben je weleens bang? Bang voor spinnen of slangen? Maar misschien ook wel bang om bijvoorbeeld ernstig ziek te worden? We zijn allemaal weleens bang. Ook in de Bijbel staan verhalen van mensen die bang zijn. Toch laat Jezus zien dat je niet bang hoeft te zijn! Hoe dat precies werkt? En hoe dat helpt als je toch bang bent? Dat gaan we in deze dienst ontdekken! Ps: Zorg wel dat je uitgeslapen bent, want we gaan aan de slag met een aantal stoere proefjes waar je niet al te bang voor moet zijn!’

De Bijbeltekst die centraal staat deze viering is: Mattheus 14:22-33. Geert Jurrie Schutte verzorgt de muziek.

 

playlist liederen

playlist kinderliederen

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.