Datum

zondag - zondag 01 - 08 oktober 2023
Expired!

Labels

diaconaal

Diakenen collecteren voor Team Toekomst

Op zondag 1 oktober collecteren de diakenen van de PgH voor Team Toekomst. Dit is een initiatief van onder meer moeders in Delfshaven. Delfshaven is een levendig deel van Rotterdam met diverse gemeenschappen en wijken. Team Toekomst brengt scholen, sportclubs, vrijwilligers, culturele organisaties, huiswerkaanbieders en scholen samen. Met elkaar zorgen ze ervoor dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen, meer zelfvertrouwen krijgen, hun talenten ontdekken en een netwerk opbouwen.

Drugsronselaars

Ondanks het brede aanbod aan onderwijs, zorg en activiteiten, lukt het niet om alle kinderen goede kansen te bieden. Langdurige en consequente ondersteuning is nodig om kinderen in Delfshaven te helpen hun talenten te ontwikkelen en weerbaar te worden, bijvoorbeeld tegen drugsronselaars die zelfs op scholen actief zijn.

In alle PgH-kerken wordt voor dit doel op 1 oktober gecollecteerd. Het is ook mogelijk het initiatief te steunen door een gift over te maken op IBAN NL04 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum, onder vermelding van ‘Team Toekomst’.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.