Datum

woensdag 09 november 2022
Expired!

Tijd

14:30 - 16:00

Labels

diaconaal

De Derde Helft – sportieve en gezellige activiteiten voor ouderen

Sportclub Olympia ’25 en Present Hilversum nodigen ouderen in Hilversum uit voor ‘De Derde Helft‘. Doel: gezellig bezig zijn met elkaar. Iedere woensdagmiddag van 14u00 tot 16u00 in de kantine van Olympia, Kininelaantje 11 te Hilversum. Aanvang 12u30 en om 13u00 een lunch.

Actief en gezellig

Alle ouderen uit Hilversum zijn welkom bij De Derde Helft en deelname is gratis. Deelnemers kunnen op gezellige wijze in het clubhuis deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals sjoelen, samen wandelen, tafeltennissen, jeu de boules of keezen. Ook is er walking football op het kleine veld. Dat zijn voetbalpartijtjes in kleine groepjes op kunstgras. Eerst een gedegen warming up, daarna lekker voetballen! En veilig, want hardlopen en fysiek contact is uit den boze. De start is met koffie en na afloop is er uiteraard een drankje in De Derde Helft.

De Derde Helft is een initiatief van Sportvereniging Olympia ’25 en Stichting Present Hilversum met medewerking van diverse maatschappelijke partners en mede mogelijk gemaakt door onder meer het Nationaal Ouderenfonds en een diaconaal fonds van de Protestantse gemeente Hilversum.

Klik voor het programma, aanmelding en meer informatie hier.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.