Datum

zaterdag 04 november 2023
Expired!

Tijd

18:45

Labels

Grote Kerk

Dankdienst bij 50 jaar Bijbel-In

Het is 50 jaar geleden dat de Bijbel-In in Hilversum is opgericht. 47 jaar lang heeft de Bijbel-In een vertrouwde plek gehad in het Hilvertshof en nu al weer 3 jaar op de Schoutenstraat.

De Bijbel-In is niet alleen een winkel waar Bijbels, christelijke boeken, cadeaus en kaarten worden verkocht. Geregeld komen er mensen binnen voor een goed gesprek (bijvoorbeeld als ze er even doorheen zitten), hun geloof weer willen opfrissen, op zoek zijn en nog veel meer. Ook worden mensen geholpen om een Alpha-cursus te vinden of een kerkgemeenschap.

Vrijwilligers

De mensen van de Bijbel-In laten weten: ‘Het is heel bijzonder dat er zo veel medewerkers op vrijwillige basis werken met diverse kerkelijke achtergronden, het is met elkaar een prachtig team. Er is alle reden om dankbaar te zijn dat we al zo lang in Hilversum deze bijzonder plek mogen hebben en dit gaat herdacht en gevierd worden in een dankdienst die wordt gehouden in de Grote Kerk van Hilversum op zaterdag 4 november.

Om 18u45 is er gelegenheid om elkaar al te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers, waarna om 19u30 de dankdienst zal beginnen. Daarna is er nog gelegenheid om met een drankje en een hapje na te praten.

Van harte welkom

We hebben geprobeerd zo veel mogelijk oud medewerkers te bereiken maar soms waren adressen niet meer te achterhalen, iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom. Het is fijn om te weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen en vragen daarom ook, als het mogelijk is, om voor 26 oktober te laten weten of u komt. Opgeven kan via info@bijbelinhilversum.nl of bel even tijdens openingstijden naar de winkel, 035-6214674 of spreek een medewerker aan.’

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.