Datum

zaterdag 13 mei 2023
Expired!

Tijd

20:00

Labels

Bethlehemkerk

Adam, waar ben je? – Een film die je niet koud laat

Op zaterdag 13 mei om 20u00 heet de Bethlehemkerk iedereen van harte welkom voor de unieke film ‘Adam, waar ben je’. Deze film dompelt de kijker onder in het dagelijkse leven van monniken in een afgelegen klooster op het Griekse schiereiland van de berg Athos.

Oekraïense productie

De makers van deze non-profit documentaire film zijn de uit Oekraïne afkomstige Aleksandr Zaporoshchenko (regisseur) en Aleksandr Plyska (producent). Plyska is bij de voorstelling aanwezig en leidt de film in. Ook is hij bij het nagesprek. Om de filmmakers en andere Oekraïense betrokkenen bij deze documentaire waardering en steun te betuigen, vraagt de Bethlehemkerk een bijdrage van 10 euro per bezoeker.

De Bethlehemkerk zegt in de uitnodiging: ‘De beelden van het kloosterleven zijn vol authentieke personages en alledaagse heiligen. Het is een uitzonderlijke, visueel rijke documentaire over een wereld waar de tijd niet door de klok wordt beheerst. We zien gelovige mensen, ze gaan helemaal op in hun werk en gebed, beproevingen en diverse moeilijkheden en pijn. De beelden in de film raken je in je ziel door de inzet van de monniken. Dit alles gaat in een bepaald ritme en omgeven door de prachtige natuur om hen heen.’

Voor meer informatie, trailer en voor kaarten, stuur een email naar film@bethlehemkerk.nl. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om de toegangsprijs te betalen kunnen dat ook via deze weg aangeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.