Datum

zaterdag - zondag 06 - 14 januari 2024
Expired!

Labels

Bethlehemkerk,
De Morgenster,
diaconaal,
Regenboogkerk,
Vitamine G

Actieweek voor de Voedselbank

Veel kerkelijke gemeenten zamelen regelmatig spullen voor de Voedselbank in. Toch wil de Protestantse Kerk Nederland in de tweede week van januari een extra actieweek houden, omdat in de maand januari normaal gesproken minder binnenkomt dan in andere maanden. Terwijl januari juist vaak een dure maand voor veel mensen is. De Protestantse gemeente Hilversum doet mee aan deze extra actieweek mee.

Regenboogkerk, Bethlehemkerk en De Morgenster

Op zondag 7 januari kunnen gemeenteleden van de Regenboogkerk, Bethlehemkerk en De Morgenster in de Bethlehemkerk en op zondag 14 januari in De Morgenster houdbaar voedsel meenemen, wat later opgehaald wordt door de Voedselbank.

Vitamine G

Op zondag 7 en zondag 14 januari kunnen kerkgangers van Vitamine G producten meenemen en in de daarvoor bestemde dozen in de Diependaalsekerk achterlaten.

Het gaat om de volgende producten: vloeibaar wasmiddel; zonnebloemolie of olijfolie; koffiepads; toiletpapier; shampoo; broodbeleg zoals honing, jam, chocolade pasta; soep zonder vlees; pastasaus zonder vlees.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.