Datum

zaterdag 03 december 2022
Expired!

Labels

Bethlehemkerk

Actie bij Albert Heijn voor voedselbank

In de Bethlehemkerk is het inmiddels traditie. Ieder jaar is er een grote winkelactie bij de Albert Heijns in Kerkelanden en op de Heigalerij. Dit jaar op zaterdag 3 december.

Vrijwilligers gevraagd

Voor de actie zijn nog veel vrijwilligers nodig. Heeft u tijd om één of meerdere blokjes van een paar uur te helpen? Geef u dan zo snel mogelijk op via dit mailadres. Klik hier voor meer informatie.

De winkelacties van de voedselbank zijn hard nodig. Vanwege de inflatie, de alsmaar duurder wordende boodschappen, redden veel mensen het niet meer en moeten zij een beroep doen op de voedselbank. De voedselbank is onverminderd nodig voor mensen die niet rond kunnen komen. Helpt u mee om deze actie weer tot een succes te maken?

Dat kan door op zaterdag 3 december boodschappen te doen bij de Heigallerij of Kerkenland en deze vervolgens te doneren. Ook kunnen er op zondag 4 december producten ingeleverd worden voor de voedselbank in de Bethlehemkerk.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.