Eveneens volle kerk bij tweede gezamenlijke dienst

foto: Klaas Hoekstra

Net als vorige week in de Bethlehemkerk was ook afgelopen zondag de kerkzaal van De Morgenster geheel gevuld. Het was de tweede gezamenlijke kerkdienst van de drie wijkgemeenten Bethlehemkerk, De Morgenster en Regenboogkerk. De tweede vanuit het gegeven dat per 1 januari de drie wijkgemeenten één geloofsgemeenschap gaan vormen.

De eerste, tweede en vierde zondag

De reeks van gezamenlijke vieringen wordt voortgezet. Op 12 november is de gezamenlijke kerkdienst in de Regenboogkerk. Net als in de eerdere gezamenlijke vieringen met kinder- en tienerdienst. Met ingang van januari zijn er drie gezamenlijke kerkdiensten per maand. De eerste zondag van de maand in de Bethlehemkerk, de tweede zondag in De Morgenster en de vierde zondag in de Regenboogkerk. De derde zondag en eventueel de vijfde zijn voorlopig in het eigen kerkgebouw van de drie wijkgemeenten.

Klik voor voor meer informatie hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.