Escaperoom en rondleiding Grote Kerk open voor groepen

De herdenking in december van de brand van de Grote Kerk in 1971 heeft een onverwacht gevolg. Vanwege coronamaatregelen moesten activiteiten geannuleerd worden maar belangstelling blijkt wel gewekt. Nog steeds komen aanvragen voor de escaperoom en de rondleiding binnen.

Onder de indruk

Belangstellende groepen kunnen op afspraak komen voor een rondleiding, de escaperoom, een presentatie of een combinatie daarvan. Onlangs hebben verschillende groepen de kerk bezocht: jongeren, ondernemers en verenigingen. Reacties zijn zonder uitzondering positief. ‘Wat mooi dat dit gebouw er staat en wat een indrukwekkende geschiedenis die zo verbonden is met Hilversum.’ Bezoekers raken ook onder de indruk van de historische plek. De rondleiders maken duidelijk dat de Grote Kerk weliswaar een rijksmonument is maar geen museum. Het is de plek van een actieve christelijke gemeente, midden in Hilversum.

Wil je ook een keer met een groepje vrienden, collega’s of familieleden nader kennismaken met de bijzondere historie van de Grote Kerk, informeer dan via dit mailadres naar de mogelijkheden. Voor het programma wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.