Doneer gereedschap aan Stichting Present

Ken je het werk van Stichting Present? Misschien heb je zelf weleens aan een klus meegewerkt. Of ken je anderen die met een groepje kerkleden de handen uit de mouwen hebben gestoken. Stichting Present slaat een brug tussen mensen die hulp nodig hebben en mensen die hulp kunnen bieden. Dat kan gaan om het opknappen van een tuin, het verven van een kamer of andere (praktische) hulpvragen.

Voor die klussen is gereedschap nodig. Materiaal dat hulpvragers doorgaans niet in huis hebben en hulpbieders zelf ook niet altijd. Daar is nu een heel mooie oplossing voor gekomen. Stichting Present gaat samenwerken met Vonk. Vonk stelt ruimte beschikbaar voor het opslaan van gereedschappen en materialen om de klussen mee uit te voeren die bij Present worden aangevraagd.

Goed werkend gereedschap

Het is fantastisch wanneer je goed werkend tuingereedschap of ander gereedschap beschikbaar wilt stellen voor de klussen. Een werkbank, of een trap, een boormachine, snoeischaar, schroevendraaiers … alles is welkom!

Je kunt het gereedschap inleveren bij Vonk, Larenseweg 139 in Hilversum. Dat kan op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wil je liever dat het wordt opgehaald, neem dan even contact met Wim ten Barge. Wim is lid van Vitamine G en vrijwilliger bij Stichting Present. Klik op zijn naam voor zijn telefoonnummer. Alvast hartelijk bedankt!

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.