Doe mee met infosessies Beleidsplan protestants Hilversum

In de maand januari staan verschillende informatiesessies gepland over het Beleidsplan van de Protestantse gemeente Hilversum. De eerste sessies waren al in december. De informatiesessie over financiën en gebouwen trok veel belangstelling. In januari staan nog vier zoomsessies en zes telefoonsessies gepland. Wil je meer weten over de prioriteiten in het beleidsplan? Doe dan mee met de sessies. Kik hier voor de data.

De sessies zijn bedoeld om achtergrondinformatie uit te wisselen over de zes prioriteiten van het plan. De Algemene kerkenraad stelde eerder al vragen op bij de zes prioriteiten. Het beantwoorden van deze vragen is een verantwoordelijkheid van iedere wijkkerkenraad en van het kernteam Vitamine G. Ook voor leden van wijkgemeenten die deelnemen aan de gesprekken over deze vragen, kan het zinvol zijn achtergrondinformatie te verkrijgen in één of meerdere sessies.

Aanmelding

Voor deelname is aanmelding noodzakelijk. Nadere informatie en aanmelden kan via communicatie@pknhilversum.nl. Geef bij aanmelding datum of data van de sessie(s) op. Daarna ontvang je de uitnodiging voor de betreffende sessie(s) per mail.
Meer informatie over het beleidsplan en de vragen van de Algemene kerkenraad vind je op www.pknhilversum.nl/beleidsplan-pgh.

Overzicht sessies

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.