Doe mee met spannende Sirkelslag Kids

Alle kinderen van 8 tot en met 12 jaar zijn allemaal welkom. Sirkelslag Kids is een spel voor groepen kinderen uit heel Nederland. Op vrijdagavond 20 november om 19u15 in de Regenboogkerk. Je speelt het spel met elkaar tegen andere groepen kinderen in Nederland. Heel spannend. Kan Hilversum winnen? Misschien wel als je ook je vriendjes en vriendinnetjes meeneemt!

Meld je aan vóór zondag 15 november door een mailtje te sturen naar Christa Streutker. Als je vragen hebt over Sirkelslag mail je haar ook. Willen je ouders of begeleiders meer informatie? Dat vinden ze hier.

Op avontuur met Paulus

Tijdens het spel volgen we apostel Paulus tijdens zijn rondreis. Hij deelt het goede verhaal over Jezus en God. Paulus kennen jullie misschien wel van brieven die hij heeft geschreven aan allemaal verschillende mensen. Maar hij deed veel meer dan rustig brieven schrijven en verhalen vertellen. Hij maakte spannende reizen naar verre landen en onbekende steden. Hij werd gevangengenomen en belandde in bijzondere en spannende situaties. Toch stopte hij niet om te vertellen over Jezus en God. Stappen jullie dit jaar tijdens Sirkelslag Kids met Paulus in de boot om een spannende reis te maken?!

image_pdfBewaar als PDFimage_printAfdrukken
Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.