Herhaalde oproep voor Actie zomerpakketten

Stichting Present vraagt aandacht voor de ‘Actie zomerpakketten’. De succesvolle actie waarmee gezinnen met geldzorgen een pakket krijgen die de zomer mooier kan maken. Als je mee wil doen, geef je dan op voor 3 april aanstaande.

Door Hilversummers voor Hilversummers

De pakketten worden samengesteld door Hilversummers en komen terecht bij gezinnen met kinderen tot 20 jaar. Vorig jaar ontvingen maar liefst 55 gezinnen een zomerpakket.

Als je je opgeeft, krijg je te horen hoe groot het gezin is, wat de leeftijden zijn van de kinderen en wat ze leuk vinden om te doen. Denk dan aan zomerspeelgoed, leuke tijdschriften of bonnen voor ijsjes etc. Het is ook een tip om een ‘belevenis’ in je pakket te doen. Denk aan een kaartje voor de speeltuin, het zwembad of een pretpark. Alles gaat in goede afstemming tussen de samenstellers en de hulpverlener van het gezin zodat het een pakket op maat wordt. Een pakket heeft de waarde van 50 euro.

Geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer (praktische) informatie. Klik hier om je aan te melden.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.