Diakenen collecteren voor SchulpHulpMaatje

Op zondag 30 oktober collecteren de Hilversumse diakenen voor SchuldHulpMaatje Hilversum / Wijdemeren.

Een SchuldHulpMaatje is een getrainde vrijwilliger die praktische ondersteuning en persoonlijke aandacht geeft aan mensen met financiële problemen. Hiermee vult hij aan waar medewerkers van sociale diensten en maatschappelijk werkers niet aan toekomen vanwege de hoge werkdruk.

Op orde krijgen

Tijdige hulp van een maatje kan voorkomen dat een situatie onnodig verder uit de hand loopt. En wanneer schuldhulp nodig mocht zijn, dan is het maatje er voor ondersteuning tijdens het traject. De praktijk wijst uit dat met hulp van een maatje, veel meer mensen hun financiën weer definitief op orde krijgen.

Hoge inflatie

SchuldHulpMaatje wil er aan bijdragen dat mensen weer financieel gezond op eigen benen kunnen staan. Ieder die zich meldt voor hulp kan op stichting SchuldHulpMaatje rekenen, ongeacht geloof, levensovertuiging of ras. Geldzorgen raken ieder facet van je leven. Deze tijd maakt extra duidelijk dat grote groepen mensen door de hoge inflatie worden geraakt. Er dan niet alleen voor staan is extra belangrijk nu om moed te houden. De diakenen bevelen deze collecte daarom van harte bij u aan.

Steun de collecte zondag 30 oktober via de collecte in de kerk of maak de gift over op rekeningnummer NL04 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Hilversum, o.v.v. SchuldHulpMaatje.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.