Diakenen collecteren voor ouderen in Oost-Europa

Op 19 december houden de diakenen van de Protestantse gemeente Hilversum een collecte voor ouderen in Oost-Europa. Onder het motto ‘Geef ons heden dagelijks brood’. De opbrengsten gaan naar Stichting Hulp Oost-Europa, die winterhulp verschaft aan kwetsbaren in diverse Oost-Europese landen. De stichting werkt nauw samen met lokale partijen.

Geef ons heden dagelijks brood

Met de actie vragen de Hilversumse diakenen ‘aandacht voor kwetsbare ouderen in Oost-Europa voor wie de bede ‘Geef ons heden dagelijks brood’ heel concreet van toepassing is. Of dat brood er dagelijks weer zal zijn, is voor sommigen namelijk echt de vraag.’

Meer informatie over het project is hier te vinden. De diakenen roepen op de collecte op 19 december in de kerken te steunen of anders een gift over te maken op IBAN rekeningnummer NL04 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Hilversum, o.v.v. Geef ons heden dagelijks brood.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.