Diakenen collecteren voor friend4friend

Maar liefst 32 jongeren behaalden onlangs een Europees certificaat voor hun maatschappelijke stage via friend4friend. Vorig jaar startte het initiatief in Hilversum om jonge statushouders en jonge Nederlanders aan elkaar te koppelen voor zes maanden vrijwilligerswerk van gemiddeld 4 uur per week.

Het maatjesproject komt in verschillende delen van het land van de grond. In Hilversum wordt het uitgevoerd door Present Hilversum. De diaconie van de Protestantse gemeente Hilversum maakte het initiatief financieel mede mogelijk.

Groot succes

Vanwege het grote succes wordt het programma de komende jaren gecontinueerd. Ook nu draagt de diaconie financieel bij met € 4.500,- per jaar. Op zondag 21 augustus collecteren de diakenen voor friend4friend in de kerken van de PgH. Rechtstreeks doneren kan ook via rekeningnummer NL04 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Hilversum, o.v.v. friend4friend.

Meer weten over friend4friend Hilversum? Klik hier. Klik hier voor een filmpje.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.