Diaconale markt voor Voedselbank

Op zaterdag 11 september organiseert de Regenboogkerk een diaconale markt waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Voedselbank.

Op het plein voor de kerk aan de Hilversumse Koningsstraat worden boeken, speelgoed, stekjes en (zelfgemaakte) kunstvoorwerpen en schilderijen verkocht. Daarnaast is er bij een stand koffie/thee en cake te verkrijgen en aan het einde van de dag drankjes met tapas en muziek. Naast de verkoop in de kraampjes is er voor bezoekers de mogelijkheid voor een rondleiding door de kerk.

Tijd voor T…

Mensen uit de buurt worden door de Werkgroep gastvrijheid uitgenodigd door middel van flyers met de titel ‘Tijd voor T…’, om op deze gezellige middag kennis te maken met de Regenboogkerk. ‘Tijd voor T… staat wat ons betreft voor Thee(-leuten), Tijd (voor elkaar), Tradities, Talenten, Tuin, Titels, Tentoonstelling, Thema’s, Tafel, Tijdgeest, Tekenen, Toelaten en wat u verder nog kunt bedenken bij de letter T.’

Wie thuis boeken, speelgoed en kunstvoorwerpen heeft die verkocht kunnen worden of misschien aan de slag wil gaan om een schilderij of beeldje te maken of stekjes te kweken, kan dit aangeven bij diaconie.rbk@gmail.com. Klik hier voor de website van de Regenboogkerk voor meer informatie.

Zaterdag 11 september van 12u00 tot 16u00.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.