De Prayer Course

Iedereen bidt, maar niemand vindt het makkelijk. We kunnen er allemaal hulp bij gebruiken. Dinsdagavond 5 maart start de 3-maanden-kring ‘De Prayer Course’ van Vitamine G. Deze cursus is als een reis langs allerlei verschillende soorten van gebed, denk aan: stilte, aanbidding, vragen, voorbede, luisteren, bidden zonder woorden, geestelijke strijd, et cetera.

Tijdens de cursus maken we gebruik van mooie video’s van de Prayer Course (van de makers van de Alpha-cursus). Met de video’s worden we op weg geholpen in een gezamenlijk gesprek en het oefenen met het onderwerp van de avond.

De 3-maanden-kring bestaat uit 8 bijeenkomsten (tweewekelijks) en start dinsdagavond 5 maart. Nieuwsgierig? Kijk alvast eens op de site van prayercourse.nl en de website van Vitamine G. Op de site van Vitamine G staat meer praktische informatie. Wil je meedoen? Stuur Jan-Reindert Voogdt een bericht.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.