De Morgenster op zaterdag open en actief

Tot de zomer zet De Morgenster eens in de vier weken op zaterdag de kerkdeuren wijd open voor allerlei activiteiten in de buurt. Afgelopen zaterdag vond een drukbezochte lentemarkt plaats. Het programma voor de komende zaterdag is als volgt.

  • zaterdag 16 april 19u30 – 12u00: Stille Zaterdag
    De kerkzaal is open voor een moment van stilte, meditatie en rust. Er kan een kaarsje aangestoken worden. Ontmoeting in de benedenzaal met koffie.
  • zaterdag 21 mei 15u00 – 17u00: Voorstelling ‘Alle 7 goed’
    Voorstelling van theatermaker en verhalenverteller Kees Posthumus over de zeven werken van barmhartigheid. In de vorm van een sprankelende talkshow komen verschillende deskundigen met ernst en humor hierover aan het woord.
  • zaterdag 18 juni 10u30 – 12u00: Actie Zwerfafval opruimen
    De actie die De Morgenster vorig jaar in de buurt voerde was ‘helaas’ een succes. De actie leverde zo’n 15 kilo zwerfafval op én de nog grotere bewustwording hoeveel zwerfafval er is. De gemeente Hilversum zorgt voor de prikkers en de hesjes en jong en oud kunnen meedoen.
Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.