Dansklooster in de Bethlehemkerk

Op 24 september begroet de Bethlehemkerk voor de tweede keer de organisatie Dansklooster. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom.

De organisatie van ‘Dansen in de Bethlehemkerk’ laat weten: ‘We gaan dansen op allerlei soorten muziek en iedere deelnemer kan vooraf ook een eigen muziekkeuze doorgeven. Op welke muziek wil jij dansen in onze kerk? Laat het ons weten! Je hoeft niet goed te kunnen dansen om mee te doen, want iedereen mag dansen op zijn of haar eigen manier. Zoals ze bij Dansklooster zelf zeggen: ‘Wij dansen eigenzinnig tussen bestaande tradities en vrije dans door.’ Er is voldoende ruimte in de kerkzaal voor iedereen om op 1,5 meter te kunnen dansen en juist met deze vorm van vrij dansen kan dat prima.’

Aanmelden

De avond start om 20u00. Inloop vanaf 19u30. Na afloop is er een borrel. Kosten voor de avond zijn € 10,- per persoon en voor de borrel met hapjes een vrijwillige bijdrage. Meld je uiterlijk zondag 19 september aan met vermelding van jouw muziekkeuze. Stuur daarvoor een mail naar dit adres. Ook vragen om nadere informatie kunnen naar het mailadres.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.