Dan ben je mantelzorger

Zorg jij langere tijd voor iemand die ziek is, een beperking heeft of hulpbehoevend is? Bijvoorbeeld je partner, je kind, een ouder, je goede vriend(in) of buur? Dan ben je mantelzorger. Mantelzorger zijn is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je ook nog moet werken, studeren of misschien wel hele dagen voor iemand zorgt.

Dan is het fijn als je ergens terecht kunt met je hulpvraag. Dat er een plek is waar je met lotgenoten in gesprek kunt. In Hilversum kun je terecht bij het team Mantelzorg Gooi & Vecht. Per 1 april draagt Versa Welzijn de ondersteuning van mantelzorgers aan hen over.

Weten wat het team Mantelzorg Gooi & Vecht voor jou kan betekenen? Kijk op hun website. Heb je specifieke hulpvragen? De diaconaal werker kan je op weg helpen.

 

Broos

Een middag ontspannen? Speciaal voor mensen die betrokken zijn bij mantelzorg maken MATZER theaterproducties i.s.m. MEE de voorstelling ‘Broos – Als je oog hebt voor iedereen, wie ziet jou dan?’ Deze voorstelling over zorg en zelfzorg vertelt het verhaal over de impact van een extra zorgtaak binnen gezinnen.

Broos is een muzikale, lichte en ontroerende voorstelling over hoe je jezelf kwijt kan raken in de zorg om een ander.

Dinsdag 9 april, 15.00-16.30 uur, theater Santbergen, Noorderweg 2 Hilversum. Tickets reserveren (gratis) kan via MATZER theaterproducties.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.