Cursus kennismaking met christelijk geloof

Wat is het soort leven waar Jezus mensen toe inspireert in onze chaotische wereld? Deze vraag staat centraal in de cursus ‘Hoopvol leven, Tafelgesprekken voor denkers’, een kennismakingcursus met het christelijk geloof. De cursus begint op donderdag 28 april en duurt acht weken.

Tafelgesprekken voor denkers

De PgH-gemeenten Vitamine G en Diependaal zijn de organisatoren van de cursus. Samen met mensen uit verschillende achtergronden – gelovig of niet – gaan deelnemers aan de slag met vragen als ‘wie is Jezus, welke weg hij wijst en hoe deze weg je kijk op het leven, op liefde en op hoop zou kunnen veranderen’. Gewerkt wordt met het boek ‘Hoopvol leven. Tafelgesprekken voor denkers’, geschreven door Gert-Jan Roest. Tijdens iedere cursusavond wordt met elkaar gegeten.

Volgens de organisatoren is cursus ‘ook heel geschikt voor mensen die binnen de kerk zijn opgegroeid, maar rondlopen met vragen of vastlopen in bepaalde patronen van de overgeleverde traditie. De cursus biedt ruimte voor kritische en intellectuele vragen over het christelijk geloof, alle meningen zijn welkom.’

Het cursusgeld bedraagt € 30,- (tegemoetkoming in kosten catering + boek). Klik hier voor flyer. Meer informatie en aanmelden bij Kaj ten Voorde.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.