Contact

De Protestantse Gemeente te Hilversum (PGH) telt vijf wijkgemeenten en een missionaire gemeente. Verder is het Christelijk Spiritueel Centrum als pioniersplek van de Protestantse Kerk in Nederland verbonden aan de PgH.

Mailadressen

Kerkelijk Bureau

Het bureau is geopend voor bezoekers op maandagmorgen en donderdagmorgen van 8.30 uur tot 12.30 uur.
Loosdrechtseweg 263/A
1215 JV HILVERSUM
Tel. 035-6234000
klik hier voor mailadres

U kunt bij het Kerkelijk Bureau terecht voor:

  • regeling huwelijksbevestiging
  • doopbewijzen
  • abonnement kerkblad en vragen over de bezorging ervan
  • inlichtingen over onze gemeente
  • informatie over de vrijwillige bijdragen en collecten
  • het raadplegen van het archief
  • financieel-administratieve aangelegenheden.

 
Ledenregistratie

Voor het opvragen of wijzigen van uw gegevens (geboorte, overlijden, verhuizing e.d.) kunt u terecht bij de ledenadministrateur van uw eigen wijkgemeente. De Protestantse gemeente Hilversum gebruikt hiervoor LRP (Ledenregistratie Protestantse Kerk). Welke gegevens van u zijn geregistreerd kunt u op afspraak inzien bij de ledenadministrateur.

Giften

Collectebonnen zijn te koop bij de leden van de Wijkraad van Kerkrentmeesters van de diverse wijkgemeenten.

Bij verhuizing naar Hilversum

Stond u in uw vorige gemeente ingeschreven bij een protestantse (wijk)gemeente of een gereformeerde kerk, dan wordt u in eerste instantie geografisch ingedeeld in één van de drie protestantse wijkgemeenten. Komt u uit een hervormde gemeente dan vindt indeling plaats in één van de twee hervormde wijkgemeenten. Als u van wijkgemeente wilt veranderen, dan is een berichtje naar het kerkelijk bureau voldoende om dit te regelen.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.