Tickets nu te bestellen voor ‘De Oden van Salomo’

Op zaterdagavond 12 maart klinken in De Morgenster ‘De Oden van Salomo’. Het belooft een energiek concert te worden vol met inspirerende muziek en poëtische klanken. Zandtovenaar Gert van der Vijver of Zandprinses Rosa van der Vijver toveren de teksten van de Oden om tot prachtige zandschilderingen.

Het optreden is een aanbod van de Protestantse Kerk Nederland. Via het project ‘Zingen in de kerk’ kunnen plaatselijke kerken concerten aanbieden aan hun gemeenteleden en gasten. Concerten waarin muzikanten hun gelovige inspiratie ten volle laten klinken. 

Opnieuw op muziek gezet

De Oden van Salomo zijn liederen van de jonge Syrische kerk van omstreeks 100 jaar na Christus. Onlangs zijn de Oden opnieuw op muziek gezet.
Je wordt meegenomen in het verhaal van Jezus die naar de mensen kwam. Hij baande de weg om in vrijheid te gaan waar God mensen voor heeft bedoeld. Het concert laat je kennis maken met het geloof van de eerste Syrische christenen en hun liefde voor Jezus. Klik alvast hier voor een voorproefje.

Kaartjes bestellen

Kaartjes voor het concert zijn voor € 12,50 te bestellen via www.zingenindekerk.nl. Voor kinderen tot en met 12 jaar kosten de kaartjes € 7,50. De dan geldende coronamaatregelen zijn van toepassing.
De Morgenster, Seinstraat 2 Hilversum.
Aanvang 20u00. Zaal open om 19u30.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.