Collecte Stichting Steunouder

Zondag 12 mei collecteren we voor de Stichting Steunouder. Een steunouder is een vrijwilliger die één of twee dagdelen per week een kind opvangt.

De ouders hebben daardoor even tijd voor zichzelf. Ouders die behoefte hebben aan steun, kunnen niet altijd op hun eigen netwerk terugvallen. Daardoor kunnen ze in stressvolle situaties terecht komen. Dat kan een nadelige invloed hebben op de ontwikkeling van een kind en leiden tot het moeten inzetten van zwaardere zorg. Steunouder wil dit voorkomen door steunouders aan deze gezinnen te koppelen. De stichting Steunouder is in vele gemeenten in Nederland actief. De coördinatie van Steunouder Hilversum wordt uitgevoerd door Versa Welzijn.

Geef een uitje

De collecte is bestemd voor een activiteit voor een kind en de ouder(s) of steunouder(s) in de zomervakantie. Twintig kinderen gaan op zaterdag 1 juni samen met hun ouder(s) en steunouder(s) een dagje op stap met een bus. Die dag wordt gesponsord.

Wat zou het mooi zijn als we de kinderen die dag een bon kunnen geven voor een uitje in de zomervakantie, bijvoorbeeld voor een bezoekje aan de bioscoop of dierentuin. Help jij mee?

Doe mee

Het college van diakenen beveelt deze collecte van harte aan en hoopt op gulle giften. Zondag 12 mei niet in de kerk? Maak een gift over op: NL79 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Hilversum onder vermelding van ‘Stichting Steunouder’

 

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.