Christelijk Spiritueel Centrum

Christelijk Spiritueel Centrum
Havenstraat 119
1211 KK Hilversum
www.christelijkspiritueelcentrum.nl
info@christelijkspiritueelcentrum.nl

In een wereld vol prikkels, keuzes, verplichtingen en verwachtingen is het Christelijk Spiritueel Centrum een oase van rust, ontspanning en bezinning. Een veilige plek waar Tjitske Volkerink als pionier stilte en spiritualiteit aanbiedt met gebed, meditatie, stiltewandelingen, workshops essentiële olie, ontspanningsmassages en workshops & cursussen.

Heelheid
De missie is ‘Mensen helpen te groeien in heelheid’. Leven in verbinding met jezelf en met God geeft geluk, vrede en rust ondanks de omstandigheden. Het is onze overtuiging dat, als je vanuit deze verbondenheid leeft, je ook in staat bent om op een gezonde manier in relatie met andere mensen te leven.

Voor rust en ontspanning
Het centrum is een veilig plek voor mensen om te komen en te ontwikkelen. Op deze plek kun je thuiskomen bij jezelf en bij de Bron. Het centrum voelt zich thuis in de neo-monastieke beweging. Spiritualiteit gaat hand in hand met sociale gerechtigheid, stilte en ruimte voor het ontdekken en ervaren. Kom tot rust kom tot jezelf vanuit de verbinding met God.

Welkom bij het christelijk spiritueel wellnesscentrum voor lichaam, ziel en geest.

Sinds januari 2017 is het Christelijk Spiritueel Centrum onderdeel van het netwerk van pioniersplekken in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en zo verbonden aan de Protestantse gemeente te Hilversum (PgH).

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.