Bijbelcafé: Wat komt er na de Schepping?

‘Hoe is het daarna verder gegaan? Die vraag komt op ons af na de avonden over de Schepping. We stappen de tijd binnen en stuiten op iets verbijsterends…’ Met deze teaser kondigt dominee Wim Moehn zijn bijdrage aan voor het Bijbelcafé. Woensdagavond 24 maart om 20u00. Te volgen via de livestream onder de titel ‘Zondeval als harde pit’. Aansluitend is er een zoom-bijeenkomst met een nabespreking met Wim Moehn. De zoom-link vind je hier.

Wim Moehn is predikant van de Hilversumse Hervormde wijkgemeente Grote Kerk. Tevens is Moehn bijzonder hoogleraar aan de Protestantse Theologische Universiteit. Zijn leeropdracht is de geschiedenis van het Gereformeerd Protestantisme. Het onderzoek richt zich op de vroege reformatie in de Nederlanden. De leerstoel is ingesteld door de Gereformeerde Bond.

De bijdrage van Wim Moehn wordt de laatste aflevering van het Bijbelcafé dit seizoen. Een seizoen in het teken van de Schepping, het jaarthema van de Protestantse gemeente Hilversum.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.