Bijbelcafé pakt de draad weer op

Ondanks de coronabeperkingen staat er weer een aflevering gepland van het Bijbelcafé. Niet in de Hilversumse bibliotheek maar via de livestream en via zoom. Op woensdag 3 februari vraagt Kaj ten Voorde zich af waar God gebleven is. Ten Voorde: ‘In de christelijke traditie en geloofsbelijdenis staat het geloof in God als schepper van deze wereld voorop. De mens is echter steeds meer zelf schepper geworden. In welk perspectief plaatst dit Gód als schepper?’ Aanvang 20u00.

Kaj ten Voorde

Kaj ten Voorde (1981) is theoloog en voorganger in geloofsgemeenschap Vitamine G, LEGO SERIOUS PLAY-facilitator en daarnaast werkzaam als ZZP’er in de informatietechnologie. Informatica was zijn eerste studie. Zijn eindeloze interesse gaat uit naar de persoon van Jezus, naar de Bijbel en de wisselwerking tussen christelijk geloof en hedendaagse cultuur en denkwereld.

Klik voor de livestream op 3 februari hier. Hier vind je ook de link voor het interactieve deel via zoom.

De volgende sessies zijn op

  • 17 februari: Rianne ten Voorde: Eén God, één Schepper, legio godsdiensten? Een actuele visie op interreligieuze dialoog
  • 3 maart: Erik van Halsema: God schenkt ons de tijd
  • 17 maart: Wim Moehn: Zondeval als harde pit
Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.