Bijbelcafé gaat weer van start

Het kan weer. De boeiende avonden van het Bijbelcafé gaan weer van start. Een deel van het programma kan zelfs worden ingehaald in de komende maanden.

Al jaren weet het Bijbelcafé in de bibliotheek aan de ‘s-Gravenlandseweg bezoekers te boeien met prikkelende lezingen en discussies. Dit seizoen staan de zeven deugden centraal. Het nieuwe programma luidt als volgt.

  • woensdag 16 februari: Hoop door dr. Hanna Rijken, musicus en theoloog o.a. werkzaam aan het Rotterdams Conservatorium.
  • woensdag 2 maart: Moed door drs. Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog en mediator.
  • woensdag 16 maart: Verstandigheid door prof. dr. Paul van Tongeren, filosoof, theoloog en denker des Vaderlands
  • woensdag 30 maart: Gematigdheid door drs. Erik van Halsema, predikant van De Morgenster Hilversum.
  • woensdag 6 april: Geloof door prof.dr. Wim Moehn, bijzonder hoogleraar aan de Protestantse Theologische Universiteit en predikant Grote Kerk Hilversum.

Na een lezing van een uur wordt met elkaar verder door gepraat in de caféhoek van de bibliotheek. En de bar is open. De avonden beginnen om 20.00 uur en zijn om 22.00 uur afgelopen. De toegang bedraagt € 3,-. 

Het bijbelcafé is een samenwerking van de Protestantse gemeente Hilversum en de Openbare Bibliotheek Hilversum, ‘s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Zie voor meer informatie: www.bijbelcafe.nl en www.bibliotheekhilversum.nl

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.