Bible journaling voor kinderen èn volwassenen

Vorig jaar begonnen Maria den Toom en Rianne ten Voorde met ‘Bible Journaling’ voor kinderen. Het werd een groot succes. Inmiddels zijn er al twee clubs ontstaan. In oktober start een nieuwe workshop voor kinderen op zaterdagmiddag 15 oktober alsook een voor volwassenen op vrijdagavond 14 oktober. Deelname is gratis.

De organisatoren Den Toom (Grote Kerk) en Ten Voorde (Vitamine G) schrijven over de workshop voor volwassenen: ‘Bible journaling is het creatief aan de slag gaan met het Woord van God. Bible journaling is voor iedereen. Je hoeft dus niet per se goed te kunnen tekenen of schrijven, daar zijn hulpmiddelen voor. We gaan wat basistechnieken leren, behandelen daarna een gedeelte uit de Bijbel én vervolgens gaan we daarmee aan de slag. Heb je zelf al wat teken- en schrijfmaterialen, dan mag je ze gerust meenemen, maar er is ook van alles beschikbaar om te gebruiken. De workshop is vol met acht volwassenen. Is er meer belangstelling, dan organiseren we nog een avond.’ Vrijdag 14 oktober van 19u00 tot 22u00.

Workshop voor kinderen

Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar zijn van harte welkom op 15 oktober van 14u00 tot 17u00. Zij gaan creatief aan de slag met een Bijbeltekst. Het werkstuk en een knutselpakketje krijgen zij mee naar huis.

Beide workshops zijn op Badhuislaan 27 in Hilversum. Aanmelden kan bij Maria den Toom of Rianne ten Voorde. Klik op de namen voor de mailadressen.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.