Ben jij ook een Zonnetje in Huis?

In de zomer zijn veel mensen weg. Ouderen kunnen zich daardoor sneller alleen voelen. Daarom organiseert Present Hilversum deze zomer een Zonnetje in Huis actie. ‘Samen zorgen we voor een leuke en gezellige zomer voor eenzame ouderen. Help je mee?’, vraagt Present.

De actie loopt van 1 juli tot 1 september. Een Zonnetje in Huis doet vijf tot zes keer een gezellige activiteit samen met een oudere. En op momenten die jullie zelf uitkomen. Het gaat om oudere mensen in Hilversum. Present koppelt jou aan een persoon zoveel mogelijk bij jou in de buurt.

Van alles

Je kunt aangeven wat jij leuke activiteiten vindt. Present noemt als voorbeelden: samen koken, koffie drinken, wandelen, spelletjes spelen, puzzelen, tekenen, schilderen, tuinieren, naar de markt gaan, shoppen, muziek luisteren of muziek maken. En jullie weten zelf vast ook andere mooie activiteiten te verzinnen.

Aanmelden gaat via info@presenthilversum.nl of klik hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.