Bach, Sweelinck en Händel op de Kerkbrink

Op zaterdag 26 november klinkt in de Grote Kerk op de Kerkbrink Hilversum de cantate ‘Allein zu dir, Herr Jesu Christ’ (BWV 33) van J.S. Bach. Voorafgaand worden twee delen uit het Concerto grosso in F van G.F. Händel en een lied van J.P. Sweelinck uitgevoerd. Aanvang is om 16u30. De toegang is vrij, na afloop is een collecte. Raadpleeg voor meer informatie www.cantateopdebrink.nl.

Ensemble Illustre

Uitvoerenden zijn: Chantal Nysingh (alt), William Knight (tenor), Andrew Hopper (bas), Ensemble Illustre (koor) en het orkest van Cantate op de Brink. De muzikale leiding is in handen van Dennis Broeders. Het Ensemble Illustre, een gezelschap van jonge musici met een passie voor oude muziek, treedt voor het eerst op bij Cantate op de Brink. Ook hun dirigent verleent voor het eerst zijn medewerking.

Het programma met alle informatie over het nieuwe seizoen, de uit te voeren muziek en de uitvoerenden is te vinden op www.cantateopdebrink.nl. Ook op Facebook is het laatste nieuws over Cantate op de Brink te vinden. 

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.