Avond met Herman Wijffels volgeboekt – ook online te volgen

Woensdagavond 22 september is Herman Wijffels te gast in de Bethlehemkerk. Alle beschikbare plaatsen zijn gereserveerd. De avond is nu ook online te volgen via een stream vanuit de kerk. Klik daarvoor hier. Aanvang 20u00.

Wijffels geeft op uitnodiging van De Kapel en de Bethlehemkerk, daags na Prinsjesdag, zijn visie op grote maatschappelijke vraagstukken en gaat met bezoekers in gesprek.

Spiritualiteit

De voormalig topman van Wereldbank, Rabobank en SER deelt ‘inzichten over de transities die nodig zijn om in balans te komen met de natuur en met elkaar. En hoe we dat kunnen bereiken. Het gaat het over onze energiehuishouding, onze landbouw en ons voedsel, de aanwending van kapitaal, de overgang naar een circulaire economie en betere sociale verhoudingen.’ Tevens gaat hij in ‘op het grote belang van spiritualiteit als mede-drager van de noodzakelijke omslag.’ Klik voor meer informatie en een vraaggesprek met Wijffels hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.