Altijd al eens in een gospelkoor willen zingen?

Voor zaterdag 14 oktober 2023 organiseert Gospelkoor Edoza in de Grote Kerk een Grootkoorproject. En jij kan meezingen als je dat wil. Er is nog ruimte voor bassen en tenoren, sopranen en een aantal alten. Inmiddels zijn er al ruim 50 aanmeldingen. Gospelkoor Edoza (30+ leden) hoopt op een koor op 14 oktober van meer dan 100 zangers en zangeressen.

Hoe doe je mee?

Het koor laat weten: ‘Je krijgt bladmuziek en oefentracks en aanwijzingen van de dirigent. En daarmee super veel voorpret voor 14 oktober. Je luistert en oefent je partij thuis. Zorg dat je het goed kent: het liefst natuurlijk uit je hoofd! Die zaterdag gaan we overdag repeteren met een toffe band en ’s avonds voeren we het geheel op in een Sing-in waarin we overbekende liederen samen zingen met het publiek, een aantal songs uitgevoerd worden door Gospelkoor Edoza en een vijftal mooie vierstemmige songs door het Grootkoor. Kijk hier het promo filmpje.’

Klik hier voor het aanmeldformulier. Aanmelden kan nog tot 15 september.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.