‘De Zandprinses gooit, strooit en schuift met zand’

Op 17 december is er een speciale editie van Kanaal7 met Rosa van der Vijver, de Zandprinses. Kanaal7 is de naam voor de pioniersdiensten in de Grote Kerk. Het zijn maandelijkse zondagse samenkomsten gericht op de jongere leeftijdsgroepen. De pioniersdiensten beginnen met een inloop met hapje en drankje vanaf 11u30 en worden om 13u00 besloten met een gezamenlijke maaltijd.

Een schouwspel tussen licht en donker

In de nieuwsbrief van de Grote Kerk staat te lezen: ‘De Zandprinses gooit, strooit en schuift met zand op een lichtplaat en laat op een betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. Het belooft een onvergetelijk visueel spektakel te worden. Een schouwspel tussen licht en donker, waarbij humor, ontroering en verwondering centraal staan. Janine Petersen, jongerenwerker in Amersfoort, en daarvoor ook in onze gemeente, werkt mee als spreker in deze dienst. Ben jij erbij? Helemaal leuk als je iemand meeneemt!’

Grote Kerk, Kerkbrink Hilversum, inloop vanaf 11u30.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.