‘Midden in het Leven’ maakt ‘startcartoon PgH’

Al meer dan tien jaar komt de groep ‘MIHL’ samen op de laatste vrijdag van de oneven maanden. Iedereen die zich tot ‘midden in het leven’ rekent – eind 30 tot en met eind 60 jaar – is van harte welkom. Midden in het Leven is gestart als initiatief van de Bethlehemkerk. De afgelopen jaren doen ook mensen uit andere Hilversumse kerken mee. 

Toekomst Protestants Hilversum

Vrijdagavond 24 november is er weer een ontmoeting. De organisatie schrijft: ‘Wij hebben een boeiend programma deze avond. Hoe kan het ook anders: over de toekomst van PgH. Wij gaan ons hierover op een creatieve manier buigen door het maken van een ‘startcartoon PgH breed’. Marijke van Grafhorst zal ons daarin begeleiden.’

‘Alle PgH-leden die zich tot Midden in het Leven rekenen (eind 30’er – eind 60’er) zijn van harte uitgenodigd voor deze avond. Het programma:
18.45 uur: Inloop
19.00 uur: Gezamenlijke maaltijd.
20.00 uur: Start van het onderwerp van deze avond
21.30 uur: Iinformele en gezellige afsluitende borrel.
Wij hopen jullie allen 24 november te ontmoeten!

Opgeven voor deze avond kan via het mailadres middeninhetleven@bethlehemkerk.nl. Wil je daarbij aangeven wat jouw bijdrage is voor de maaltijd en/of borrel?’

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.