Extra actieweek voor de Voedselbank

Veel kerkelijke gemeenten zamelen regelmatig spullen voor de Voedselbank in. Toch wil de Protestantse Kerk Nederland in de tweede week van januari een extra actieweek houden, omdat in de maand januari normaal gesproken minder binnenkomt dan in andere maanden. Terwijl januari juist vaak een dure maand is voor veel mensen. De Protestantse gemeente Hilversum doet mee aan de extra actieweek.

Regenboogkerk, Bethlehemkerk en De Morgenster

Op zondag 7 januari kunnen gemeenteleden van de Regenboogkerk, Bethlehemkerk en De Morgenster in de Bethlehemkerk en op zondag 14 januari in De Morgenster houdbaar voedsel meenemen, wat later opgehaald wordt door de Voedselbank.

Vitamine G

Op zondag 7 en zondag 14 januari kunnen kerkgangers van Vitamine G producten meenemen en in de daarvoor bestemde dozen in de Diependaalsekerk achterlaten.

Het gaat om de volgende producten: vloeibaar wasmiddel; zonnebloemolie of olijfolie; koffiepads; toiletpapier; shampoo; broodbeleg zoals honing, jam, chocolade pasta; soep zonder vlees; pastasaus zonder vlees. 

 

 

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.