Actie ‘Elke steek is liefde’ weer van start

Afgelopen winter startte een aantal vrijwilligers de actie ‘Elke steek is liefde’. De actie motiveert mensen om zelf gehaakte en gebreide kleding ter beschikking te stellen aan de kledingbank van buurthuis De Geus en aan Eden, de kledingbank van de Celebration church. Er is in de wintermaanden duidelijk behoefte aan meer warme kleding.

De actie was een succes. Daarom wordt de actie weer opgepakt èn uitgebreid. De kleding is nu ook bedoeld voor een kledingbank in Tsjernobyl in de Oekraïne, de stad waar in 1986 zich een vreselijke atoomramp voltrok. Naast zelf gemaakte kleding kan ook andere kleding worden afgegeven voor de kledingbanken.

Aangeklede popjes

Extra vraag is er momenteel naar popjes, aangeklede popjes en gehaakte knuffels (zie foto onder). Deze zijn bedoeld voor kinderen van mensen die van de kledingbank gebruik moeten maken. Inleveren van al dan niet zelf gemaakte kleding, popjes en knuffels verloopt via Gerie Posthumus. Het handigst is om haar even een mailtje te sturen via dit mailadres. Zij kan ook meer informatie geven. Bellen kan ook in de avonduren: 035 772 46 94.

Bewaar als PDFAfdrukken
Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.