Actie ‘Elke steek is liefde’ gaat gewoon door

Gehaakte omslagdoeken, gebreide en gehaakte sjaals en mutsen. Kleine dekens en gewone kleding. Winterjassen, kinderkleding, broeken, beddengoed en dameskleding. Zie hier het resultaat van de afgelopen weken van de actie ‘Elke steek is liefde’.

Onlangs startte de kledingbank van de Celebration Church en Buurthuis De Geus een actie om mensen zelf gehaakte en gebreide kleding ter beschikking te stellen. En met succes. Geri Posthumus, lid van De Morgenster zegt hierover: ‘De actie wordt wegens succes geprolongeerd. De kleding voorziet in de wintermaanden enorm in een behoefte. Wij gaan door. En mensen kunnen nu ook kleding brengen die zij niet zelf hebben gemaakt.’

Waar inleveren?

  1. Brei of haak of maak met liefde iets voor een ander. Elke maand is er een uitgifte moment op beide locaties.
  2. Kunt u niet breien of haken maar u wilt wel uw steentje bijdragen, dan is het mogelijk om materialen hiervoor aan te leveren zoals wol of haakkatoen zodat anderen hier weer mee verder kunnen. Met ingang van februari is ook niet zelf gemaakte kleding welkom.
  3. Inleveren kan via Geri Posthumus. Even graag mailen van tevoren.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.