A Taste of Christmas met de Zandprinses

De Zandprinses komt naar Hilversum voor een prachtige online kerstshow en een leuke workshop voor kinderen en tieners. Doe mee vanuit jouw eigen huis en zie hoe met zand en licht het verhaal van de geboorte Jezus tevoorschijn wordt getoverd. Zaterdag 12 december om 15u00.

Meld je hier aan en ontvang de gratis tickets en de goodiebag thuis.

Online

In 2014 organiseerden de geloofsgemeenschappen van de Diependaalse kerk en Vitamine G voor het eerst A Taste of Christmas in Hilversum. Met als doel om mensen uit Hilversum samen te brengen, zodat zij op een positieve manier in contact komen met elkaar, met de kerk en met de hoopvolle boodschap van het kerstevangelie. In de eerste jaren ontvingen zij jaarlijks circa 100 bezoekers in een dinershow met lekker eten, muziek, interactie en een kerstverhaal. In 2018 en 2019 werd A Taste of Christmas omgevormd tot een kerstmarkt en inlooptheater en konden zij circa 400 mensen welkom heten.

Ondanks coronamaatregelen zijn de twee geloofsgemeenschappen blij ook nu mensen te kunnen uitnodigen voor de 7e editie van A Taste of Christmas. Dit keer online.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.