A Taste of Christmas – Kerstshow

Kom online voor een gezellige Hilversumse kerstshow. Doe mee met de quiz – en win de prijs – luister naar mooie muziek van Home. Laat je meenemen in het kerstverhaal. Neem samen een voorproefje op Kerst, het feest van licht en hoop. Op zaterdag 12 december om 20u30.

Meld je hier aan en ontvang de gratis tickets en de goodiebag thuis.

Contact met elkaar

In 2014 organiseerden de geloofsgemeenschappen van de Diependaalse kerk en Vitamine G voor het eerst A Taste of Christmas in Hilversum. Met als doel om mensen uit Hilversum samen te brengen, zodat zij op een positieve manier in contact komen met elkaar, met de kerk en met de hoopvolle boodschap van het kerstevangelie. In de eerste jaren ontvingen zij jaarlijks circa 100 bezoekers in een dinershow met lekker eten, muziek, interactie en een kerstverhaal. In 2018 en 2019 werd A Taste of Christmas omgevormd tot een kerstmarkt en inlooptheater en konden zij circa 400 mensen welkom heten.

Ondanks coronamaatregelen zijn de twee geloofsgemeenschappen blij ook nu mensen te kunnen uitnodigen voor de 7e editie van A Taste of Christmas. Dit keer online.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.