29 september: Welkom aan tafel

De Morgenster kent een lange traditie van buurtmaaltijden. Al meer dan 100 maal zijn buurtbewoners uitgenodigd voor een heerlijke maaltijd op vrijdagavond. Dit alles onder de noemer ‘Welkom aan tafel’. De eerst volgende maaltijd is op vrijdag 29 september.

Laat je verrassen

Joke Verrij, de motor achter dit succesvolle initiatief, laat het volgende weten. ‘De volgende gerechten staan op het menu: zoete-aardappelsoep als voorgerecht, gevolgd door bulgursalade met walnoten en geitenkaas en/of rijst met Bombay-curry. Het nagerecht is syllabub. Wellicht eet u dat niet iedere dag, laat u/je eens verrassen! Iedereen mag zich uitgenodigd weten, jong, ouder, wonend rondom De Morgenster of ver daarbuiten. We streven ernaar lekkere gerechten te maken, maar gezelligheid is het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde avond. En gezellig maken we het met elkaar.’

Vrijwillige bijdrage

‘De avond start met inlopen vanaf 18u00, om 18u30 gaan we aan tafel. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, denk aan € 5,00 voor de maaltijd en € 1,00 voor een drankje. Aanmelden is noodzakelijk, eten weggooien is zonde. Aanmelden kan tot woensdagavond 27 september: joke@verrij.demon.nl of 035-6833191. Om 14u00 uur start de voorbereiding van de maaltijd in de kerk, leuk als je (een keer) wilt helpen! Ook na afloop vragen we assistentie bij afwassen, opruimen en stofzuigen.

De Morgenster, Seinstraat 2 Hilversum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.