27 februari ‘Bachinjectie’ in Grote Kerk

Op 27 februari klinken vanuit de Grote Kerk op de Hilversumse Kerkbrink indrukwekkende aria’s van J. S. Bach over dwaling, verlies en vertrouwen. De aria’s worden omlijst door delen uit triosonates van J.S. Bach en J.D. Heinichen. Dit bijzondere programma is door iedereen die toe is aan een muzikale ‘Bach-injectie’ via een livestream mee te maken.

Verrassingsprogramma

De aanvang is om 16.30 uur. Bachliefhebbers die later of opnieuw willen genieten van deze ‘baccinatie’ hebben geluk: de uitvoering blijft na afloop enkele weken beschikbaar via www.cantateopdebrink.nl.
Uitvoerenden zijn: instrumentaal ensemble van Cantate op de Brink o.l.v. Nadia Wijzenbeek (concertmeester), Elsbeth Gerritsen (alt), Henk Gunneman (tenor) en Florian Just (bas). Heleen Weimar verzorgt een korte inleiding.

Het programma van het seizoen 2020-2021 met alle informatie over de uit te voeren muziek is te vinden op de website www.cantateopdebrink.nl. Ook op Facebook is het laatste nieuws over Cantate op de Brink beschikbaar. 

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.