26 maart: Pioniersdienst over spiegelbeelden

Op 26 maart is Alex de Vreugd te gast bij de pioniersdienst in de Grote Kerk. De Vreugd is een jonge docent godsdienst en levensbeschouwing In Leiden en Amsterdam. Sinds afgelopen najaar zijn er maandelijks pioniersdiensten in de Grote Kerk, met name bedoeld voor jongere generaties. Inmiddels is het aantal bezoekers gegroeid naar 80 mensen.

Spiegelbeeld

Over de komende pioniersdienst zeggen de organisatoren: ‘Het thema is ‘spiegelbeeld’. Check de woorden van Paulus in Filippenzen 2. Ziet het beeld in onze spiegel er anders uit? Wat zou God erin zien? Net als in de andere pioniersdiensten zal dat op een interactieve manier gebeuren. Iedereen is vanaf 11u30 welkom om rond de statafels onder de kansel koffie, thee en fris te drinken. Om 12.00 uur start dan de pioniersdienst en vervolgens sluiten we in stijl af met een lunch. Doe je mee?’

Mail voor meer informatie naar dit mailadres.
zondag 26 maart, vanaf 11u30, Grote Kerk, Kerkbrink 4 Hilversum.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.