12 uur waken voor leefbare aarde

Zaterdag 6 november om 20.00 uur begint in Hilversum een klimaatwake in de St. Vituskerk aan het Melkpad. Het is een wake tot de volgende ochtend 8u00.

De wake is door verschillende kerken in Hilversum geadopteerd van de landelijke klimaatwake. De klimaatwakers houden dagelijks 24-uur-wakes gedurende de kabinetsformatie. Overdag bij het Catshuis en ‘s nachts via livestreams bij mensen thuis of vanaf locatie. Aanstaande zaterdag is de livestream vanuit de oud-katholieke St. Vituskerk.

Klimaattop Glasgow

In Hilversum volgt na de opening door jongerenpastor Thelma Schoon een avond en een nacht waarin stiltes, informatie en activiteiten elkaar afwisselen. Met muziek, documentaires, creatieve activiteiten en een directe verbinding met een deelnemer aan de klimaattop in Glasgow. 

De klimaatwake in Hilversum is onder meer een initiatief van de St. Vitus, Bethlehemkerk en De Kapel. Klik hier voor meer informatie.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.