23 Open huizen in de donkere dagen voor Kerst

Bij welk Open huis klop jij aan tijdens de donkere dagen voor Kerstmis? Tussen 30 november en 24 december is er dagelijks in Hilversum en Loosdrecht een open huis waar jij van harte welkom bent voor een ontmoeting met buurtgenoten.

Levende Adventskalender

De actie draagt de titel ‘levende adventskalender’, genoemd naar de traditie om in de advent – de vier weken voor Kerstmis – elke dag op een kalender een deurtje te openen naar iets bijzonders.

Deelname is gratis. Je mag zo vaak meedoen als je wilt en je hoeft je vooraf niet aan te melden. Vanzelfsprekend houden we de veiligheid goed in het oog. We houden ons aan de RIVM-richtlijnen. De Adventskalender is een initiatief van de Bethlehemkerk in Hilversum Zuid.

Klik hier voor de 23 locaties. Er is ook één bij jou in de buurt.

Kijk voorafgaand aan je bezoek op de website van de levende adventskalender voor het laatste nieuws over de openstellingen en de actuele coronamaatregelen

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.