22 oktober: Ionaviering – zorg voor de schepping

Op zondagmiddag 22 oktober om 17u00 komen mensen in de Bethlehemkerk bijeen voor een Ionaviering. Vanaf 16u00 worden liederen geoefend met Annerose Korporaal aan de vleugel. Na de viering is er gelegenheid om samen te eten.

Verbinding met de natuur

Gerard Ekelmans, lid van de voorbereidingsgroep, licht toe: ‘Vanuit de brede keltische christelijke spiritualiteit zoeken we de verbinding met vandaag. Tijdens deze viering staan we dan ook stil bij de zorg voor de schepping, en de uitdagingen waar we voor staan. De verbinding met de natuur is een belangrijk thema in het keltisch christendom. In liederen en gebeden komt dit vaak terug. We hebben dan ook genoeg ideeën om er weer een mooie viering van te maken en hopelijk daarna met nieuwe inspiratie vanuit de Bijbel op weg te gaan.’

Aanmelden voor het eten wordt op prijs gesteld en kan via iona@bethlehemkerk.nl. Eventuele bijdragen aan de maaltijd ook graag opgeven via dit e-mailadres.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.