21 mei: Pioniersdienst met Johan Visser

Zondag 21 mei is er opnieuw een pioniersdienst in de Grote Kerk. Johan Visser uit Amsterdam spreekt over het thema: ‘Slaap lekker…’.

Visser is sinds 2017 predikant in de Noorderkerk in Amsterdam. Hierover zegt hij: ‘Hoe langer ik erin meeloop en werk, hoe meer ik van de kerk ben gaan houden. En dan niet van een droomkerk (die niet bestaat), maar gewoon van die alledaagse gemeenschappen van gewone mensen die samen geloven in Christus, leven met elkaar en zich geven voor anderen.’

Kanaal7

De pioniersdiensten van de Grote Kerk hebben sinds kort een naam: Kanaal7. Wie interesse heeft kan de aankondigingen van de pioniersdiensten volgen op sociale media onder de naam Kanaal7Hilversum. Er bestaat daarnaast ook een appgroep waar uitnodigingen voor de diensten worden gedeeld. Deze kun je vervolgens zelf weer gebruiken om vrienden, bekenden, buren of familie uit te nodigen voor Kanaal7. Wil je graag toegevoegd worden aan deze appgroep, geef dan je nummer even door aan Welkom@kanaal7.nl / 06-81821300.

Het verdere programma van Kanaal7 ziet er als volgt uit:

  • 25 juni: ds. Barbara Lamain
  • 9 juli door gemeenteleden
  • 17 september: ds. Robert Eijsinga
  • 8 oktober: spreker van Open Doors
  • 19 november: Bas van Dieren
  • 17 december: Janine Petersen en de Zandprinses

Kanaal7 op 21 mei: 11u30 welkom met drankjes – 12u00 dienst – 13u00 samen lunchen. 


Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.