12 maart: PgH jongerenviering

Op zondag 12 maart is er een PgH jongerenviering in De Morgenster om 10u00. De jongeren van de Bethlehemkerk, de Regenboogkerk en de Morgensterkerk hebben deze viering voorbereid. Dit samen met de jongerenwerkers en de predikant van de Morgenster. Een eigen jongerenkoor zingt onder leiding van Albert-Jan Schol.

‘Uit liefde voor jou!’ is het thema van de dienst. Peter van Wesel, jeugdwerker van de PgH, zegt hierover: ‘Wellicht herkennen jullie het thema. Het is het thema van Kerk in Actie tijdens de veertigdagentijd. We hopen dat het ons zal prikkelen door stil te staan bij wat dit thema voor ons kan betekenen. Jong en oud zijn welkom!! We hopen alle generaties aan te spreken.’

De dienst staat ook voor de afsluiting van de periode van catechisatie in De Morgenster. Was deze eerst in de Bethlehemkerk, nu worden de jongerenactiviteiten voortgezet in de Regenboogkerk. 

Uit liefde voor jou: zondag 12 maart om 10u00 in De Morgenster, Seinstraat 2 Hilversum.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.