10 december: Kerstmarkt ‘A Taste of Christmas’

Kom op zaterdag 10 december van 16u00 tot 20u00 uur genieten van de kerstmarkt ‘A Taste of Christmas‘ in de Diependaalse kerk. Iedereen is van harte welkom. Alle activiteiten zijn gratis.

Er is live kerstmuziek in het theater, heerlijk vers gebak met warme dranken, gezelligheid rondom de kerstboom op het indoor marktplein. Ook zijn er diverse leuke workshop-activiteiten aan de kraampjes. En geniet van een lekker broodje (vega)hotdog of een kop stevige (vega)soep.

Kindertheater Onwijz

Speciaal voor kinderen is er een kerstvoorstelling van kindertheater Onwijz. Marcheer mee met een Romeinse soldaat, verbaas je over trucs, lach mee en verwonder je over de Kerstboodschap tijdens deze interactieve voorstelling. De voorstelling wordt twee keer gespeeld: om 16u30 en om 18u30. De zaal is 15 minuten van tevoren open. Voor of na de voorstelling kun je natuurlijk ook nog de kerstmarkt op.

A Taste of Christmas wordt georganiseerd door wijkgemeente Diependaal en Vitamine G, en is financieel mede mogelijk gemaakt door de Protestantse gemeente Hilversum. Diependaalse kerk, Diependaalseweg 138 Hilversum.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.